shirt

0

Sinu korv

Naistepäev Sushi Plazaga!

03.03.24

Sel naistepäeval on Sushi Plazal igale naisele kingitus! Tule reedel, 08.03 meie restorani kohapeale sööma ning kõik naised saavad naistepäeva puhul -10% soodustust! <em>Soodustus ei kehti eripakkumistele ega lisanditele! </em>   Erilise päeva puhul on Sushi Plazal üks üllatus veel! Nimelt valisime me välja kõigi naiste lemmikud sushirullid ning panime need kokku ühte komplekti. Naistepäeva set'i kuulub kana tempura, lõhe tempura, Philadelphia, Kutcharo ja California!

Loe edasi

Sushi Plaza menukaim komplekt on taas teie ees!

08.02.24

Neli sõna, mis teevad iga sushisõbra päeva paremaks: Kana Tempura Trio Mix! Just nii, tõime tagasi Sushi Plaza menukaima komplekti! Pöörame tähelepanu sellele, mis meie sõpradele meeldib ja seega pakume sõbrakuul teile seda, millest olete juba mõnda aega puudust tundnud. Kana tempura, kahekordne tempurakrõbedik ja küpsetatud kana tempura - taas teie jaoks saadaval! Tule einesta Sushi Plazas kohapeal või <a href="https://tellimus.sushiplaza.ee/">telli</a> maitsev sushikomplekt endale koju!

Loe edasi

Sushi Plazas on nüüd 8tk sushirullid!

05.02.24

Kas Sa oled juba uudist kuulnud? Hommikuses uudiskirjas andsime teada muudatusest meie menüüs. Sushi Plaza pakub nüüd 8tk sushirulle! Tänasest on valikus: Philadelphia 8tk, California 8tk, Kutcharo 8tk, Kirishima 8tk, Kana tempura 8tk, Lõhe tempura 8tk, Hiidkreveti tempura 8tk, Lumekrabi tempura 8tk, Daibosatsu-Jima 32tk, Haku-Jima 32tk Kui ikkagi soovid 5tk sushirulle, siis need on saadaval restoranis kohapeal, Sushi Plaza kodulehel ja äpis. Kuid pane tähele, et Wolt'ist ja Bolt Food'ist neid enam tellida ei saa. Selleks, et otsuse tegemine lihtsam oleks, vaata <a href="https://tellimus.sushiplaza.ee/">kodulehelt</a> uued valikud oma silmaga üle!

Loe edasi

Sushi Plazas on iga kuues lõuna tasuta!

24.01.24

Kas oled kuulnud väljendit, et tasuta lõunaid pole olemas? Meie tõestame vastupidist! Iga Sushi Plazas kohapeal tasutud lõuna eest saad nüüd templeid koguda. Kui oled viis templit kokku kogunud, kingime meie Sulle tasuta lõuna! <strong>Kuidas Sushi Plaza templikaart endale saada?</strong> Templikaardi saamine on imelihtne! Tule Sushi Plazasse kohapeale lõunapakkumist nautima ning tasumisel anname Sulle templikaardi, kus on juba üks tempel peal! <strong>Kuidas edaspidi templeid koguda?</strong> Peale templikaardi kätte saamist pole enam oluline, kas einestad kohapeal või tellid telefoni kaudu endale lõunapakkumise kaasa. Oluline on see, et maksaksid meie juures kassas, et me Sulle ikka templi saaks lisada! <strong>Kuidas endale tasuta lõuna saada?</strong> Kui Sul on viis templit kokku kogutud, siis kuues lõuna on tasuta! Templikaarte on võimalik ka kombineerida - kui ühel kaardil on kolm templit ja teisel kaks, saad ühe tasuta lõuna!   <strong>Pane tähele!</strong> Kui aga templeid on ühel kaardil kolm ja teisel neli, siis ülejäänuid me tagasi ei anna ja templid lähevad raisku. Kampaania kestab 2024. aasta juunini, kuid meil on õigus kampaaniaperioodi pikendada.

Loe edasi

Ära jäta sushi tellimist viimasele minutile!

05.12.23

Aastavahetus on kiiruga lähenemas ning kogemus on näidanud, et see on Sushi Plaza kõige töisem päev. Kuna 31. detsembri tellimuste limiit saab tihtipeale täis juba kuu esimeses pooles, siis palume Sul oma soovid teele panna enne 25.12 📲 info@sushiplaza.ee. Nii jõuavad Sinu lemmikud sushirullid peolauale õigeks ajaks. Ära unusta märkida, millisesse restorani soovid oma tellimusele järgi tulla! Kui Sulle tuleb tellimuse tegemine meelde pärast meie antud kuupäeva, helista soovitud restorani ja saad teada, kas Sinu tellimusele on veel ruumi või mitte. Pane tähele, et Sushi Plaza restoranidest on võimalik 31.12ks tellida vaid sushisid (futomakid, hosomakid, küpsetatud sushid, tempurad) ning nigirisid. Aasta viimasel päeval oleme avatud: Narva mnt 11:00 - 20:00 / Viimsis 11:00 - 18:00 / Kalamaja Take-Away 11:00 - 18.00. 01. jaanuaril on kõik restoranid suletud! NB! Izakaya restoran on suletud 31.12 ja 01.01!   Head vana aasta lõppu! Sinu Sushi Plaza

Loe edasi

Meestepäeva nädalavahetus Sushi Plazas

18.11.23

Armas Sushi Plaza sõber! Kas oled valmis pühapäeval tähistama erilist meeste ülistamise päeva? Meie kindlasti oleme! Selleks, et selleaastane meestepäev oleks veelgi erilisem, kutsume kõiki härrasmehi nautima maitsvat sushit meie hubases restoranis või tellima mugavalt koju kaasa. Kõik mehed -10%! Selle aasta meestepäeval on meil kõikidele meestele kingitus! Pakume terve nädalavahetuse vältel kogu menüüle -10% soodustust . Kuidas soodustust kasutada: 1. Esita tellimus telefoni teel või külasta meie restorani. 2. Tasu oma tellimus kohapeal, et saada -10% soodustust. Jagame erilist päeva ja teeme iga mehe meestepäev maitserohkeks ja lõbusaks!   Pakkumine kehtib 18.11 & 19.11 Narva mnt ja Viimsi restoranides.   Kohtumiseni Sushi Plazas!

Loe edasi

Hüvastijätt

09.11.23

Armas Sushi Plaza sõber! Sushi Plaza maitsete loomine on alati tulnud südamest ja nende maitsete matmine ei ole kerge. Järgmisest nädalast, 13.11, on meie menüüs näha muudatusi. Otsused menüü kompaktsemaks muutmisel ei olnud kerged, aga see võimaldab meil keskenduda Sinu lemmikutele ja pakkuda veelgi kvaliteetsemat toitu. Oleme välja valinud mõned <a href="https://tellimus.sushiplaza.ee/et/?category=2869">tooted</a>, mis on olnud meie klientide lemmikud, kuid peame nendega hüvasti jätma. Need muudatused on mõeldud selleks, et tuua Sinu lauale värskemaid ja põnevamaid maitseid ning luua ruumi uutele avastustele. Me ei unusta kunagi neid roogasid, mis on olnud osa meie suurest sushi-loost ja kui Sul on neid erilisi mälestusi meie vanadest roogadest, jaga neid ka meiega! Ole valmis avastama uusi lemmikuid, sest Sinu rõõm on meie jaoks kõige olulisem. Täname Sind usalduse eest!

Loe edasi

Nüüd kogud tellimustelt 15% cashback'i!

02.11.23

Novembrikuust tõstsime Sushi Plaza kodulehe cashback'i protsenti! Nüüd kogud iga oma Sushi Plaza kodulehe kaudu tehtud tellimuse pealt 15% boonust, mida saad kasutada oma järgmise tellimuse eest tasumiseks. Kogu protsess on väga lihtne. Vali kõik soovitud tooted ja suundu ostukorvi, kus saad sisestada oma telefoninumbri, millega aktiveerid oma virtuaalse Sushi Plaza kliendikaardi. Kui Sul on juba varasemalt boonusraha kogunenud, saad valida, kas soovid seda tasumisel kasutada või jätkad kogumist. Pane tähele, et boonusraha saad kasutada 14ne päeva jooksul. Pärast seda läheb summa nulli või väheneb 14 päeva tagasi kogutud summa võrra. Vastused korduma kippuvatele küsimustele leiad <a href="https://tellimus.sushiplaza.ee/et/KKK">siit</a>.

Loe edasi

Pühapäeval avame Narva mnt restorani kell 14:00!

28.09.23

Erandkorras oleme pühapäeval avatud alates 14:00. Viimsi ja Kalamaja take-away restoranid on avatud tavapärastel aegadel! Mõnusat pühapäeva!

Loe edasi

Sushi valmistamise meistriklass

12.09.23

Sushi Plaza ootab Sind taas sushi valmistamise koolitusele. Võta kaasa 6-20 sõpra ja tule veeda 2-3 tundi meie seltsis. Koolituse läbimiseks pakume enda poolt tooraine ning töövahendid - lõikelaud, riisimatt ja nuga. Meistriklassi läbimisel valmistame ühe Futomaki, väiksemad traditsioonilised Hosomakid ning kaks nigirit. Kõik muidugi Sinu enda välja valitud komponentidega, mille saad hiljem ära süüa või kaasa võtta. Rullide meisterdamise ajal jutustab kokk Sulle sushide ajaloost, Sushi Plaza sushirullide valmistamise meetoditest, kuidas kodus kõige maitsvamaid rulle kokku keerata ning kust tasub soetada kõige kvaliteetsemat toorainet. Koolituse maksumus on 60€/inimese kohta, mis sisaldab lisaks eelpool mainitule vabalt valitud jooki (Choya ploomi vein, Kirin, karastusjook). Aja broneerimiseks kirjuta meile - specials@sushiplaza.ee

Loe edasi
 

Liitu meie hõrgutava uudiskirjaga

Kui liitud meie uudiskirjaga, oled alati esimeste seas, kes saavad teada meie kuumadest pakkumistest ja erakordsetest üritustest. Olgu selleks kasvõi meie populaarse sushi valmistamise meistriklass, mis on saanud paljude osalejate kiitva tagasiside. Me mõistame, kui väärtuslik on sinu aeg ja tähelepanu, seega lubame, et ei spämmi su postkasti. Kirjutame sulle ainult siis, kui meil on päriselt midagi huvitavat ja olulist jagada. Meie eesmärk on pakkuda sulle vaid parimat sisu, mis muudab su päeva paremaks ja rikastab su kogemusi.